GROTE EN KLEINE MIJLPALEN IN 2012 (3/3)

In 2012 heeft Avenue2 hard gewerkt aan de uitvoering van A2 Maastricht.
Volgt u de vorderingen van A2 Maastricht?
Vindt u het leuk om uw kennis op de proef te stellen?
Vul dan de ontbrekende woorden in de fotobijschriften aan.
De vijf snelste inzendingen met de juiste antwoorden winnen twee kaartjes voor een rondleiding in de bouwput.
 
In de loop van januari krijgen de winnaars persoonlijk bericht.
Het betonwerk voor de dubbellaags tunnel is bij __________ het verste gevorderd. Hier werd de eerste gesloten tunnelmoot gemaakt. Het betonwerk voor de dubbellaags tunnel is bij __________ het verste gevorderd. Hier werd de eerste gesloten tunnelmoot gemaakt.
Tijdens de __________ op 2 juni kwamen 5.500 geïnteresseerden een kijkje nemen bij A2 Maastricht. Tijdens de __________ op 2 juni kwamen 5.500 geïnteresseerden een kijkje nemen bij A2 Maastricht.
Naast de __________, over de A79, is parallel een fietsbrug gebouwd. Langzaam verkeer gaat over de nieuwe brug, zodat op de oude brug meer ruimte is voor autoverkeer. Naast de __________, over de A79, is parallel een fietsbrug gebouwd. Langzaam verkeer gaat over de nieuwe brug, zodat op de oude brug meer ruimte is voor autoverkeer.
In het weekend van 27 oktober heeft het team Grond- Weg- en Waterbouw dag en nacht gewerkt op de A79 om bijvoorbeeld riolering en dassentunnels aan te leggen. Ze deden dit een beetje in de schaduw van team Kunstwerken dat __________ succesvol op zijn plek heeft gereden. In het weekend van 27 oktober heeft het team Grond- Weg- en Waterbouw dag en nacht gewerkt op de A79 om bijvoorbeeld riolering en dassentunnels aan te leggen. Ze deden dit een beetje in de schaduw van team Kunstwerken dat __________ succesvol op zijn plek heeft gereden.
Uw e-mailadres *