WE ZIJN WEER BEGONNEN!

Geplaatst op 12 augustus 2013

De bouwvakantie in Limburg is weer voorbij. Hoewel de tunnelbouwers gewoon doorwerkten, zijn vorige week de teams van Kunstwerken en GWW (Grond, Water en Wegen) weer opgestart.

Aan de slag
In het noordelijk uitvoeringsgebied werken we onder andere verder aan het viaduct A2 Beatrixhaven, en beginnen we - rond eind augustus - met de bouw van de geluidsschermen (Amby en Kruisdonk). Bij Geusselt, op de hoek Viaductweg / N2, pakken de uitvoerders het werk weer op voor het zuidelijk deel van de fietstunnel Geusselt. Eind dit jaar moet deze verbinding tussen Wyckerpoort-Noord en Nazareth open gaan. Langs de President Rooseveltlaan zijn de kranen en sleufgrijpers van firma Züblin niet meer te missen. Zowel noordelijk als zuidelijk van de Voltastraat worden momenteel de bouwkuipwanden gemaakt. Helemaal in het zuiden, bij het Europaplein, is gestart met de voorbereidingen voor de nieuwe wegverlegging van de John F. Kennedysingel.

Dit jaar nog
Toch vinden in de 2e helft van 2013 nog meer belangrijke gebeurtenissen plaats. Denk aan de nieuwe verkeersbrug bij de Voltastraat, de verdere aanpassingen bij knooppunt Kruisdonk én de ombouw van het kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg. Blijf ons volgen voor meer informatie!