GEUSSELT

Meerssenerweg / Viaductweg

Nachtafsluiting Terblijterweg

In het ombouwweekend van de Meerssenerweg/Viaductweg voeren we ook asfaltwerk uit bij kruispunt Geusselt. In de avond en nacht van zaterdag 9 op zondag 10 november tussen 19.00 en 07.00 uur (reservenacht 10 op 11 november) is daarom ook de Terblijterweg afgesloten bij de aansluiting op de A2/N2. Voor een compleet overzicht van wegafsluitingen en omleidingsroutes: kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl.

VANAVOND BEGINNEN WE!

Geplaatst op 8 november 2013

Vanaf vanavond 19.00 uur beginnen we met het verplaatsen van kruispunt  Meerssenerweg / Viaductweg! 

Wegafsluitingen
Tijdens het weekend werken we dag én nacht door om het kruispunt richting het zuiden te verleggen. Want, alles verhuist mee! Verkeer op de Viaductweg en Meerssenerweg moet daarom rekening houden met wegafsluitingen. 

Meerssenerweg tijdelijk afgesloten
Vanaf vanavond 19.00 uur gaat de Meerssenerweg vanaf de kruising met de Viaductweg t/m de Kasteel Bleienbeekstraat voor 6 weken dicht voor alle verkeer! Weggebruikers  moeten dan, net als bij de Voltastraat, opnieuw rekening houden met langdurige verkeershinder.

2-euro treinkaartje
Een heel kruispunt opschuiven is veel werk. Daarom werken we dag en nacht door. En dat betekent niet alleen veel hinder voor omwonenden, maar ook voor verkeer. Maastricht Bereikbaar en Veolia zetten tijdens het weekendwerk een speciaal treinkaartje in. Voor 2 euro koopt u een retourtje, waarmee u op 9 en 10 november in de Veolia-treinen tussen Maastricht-Randwyck en Kerkrade-Centrum kunt reizen.

Wilt u meer weten van de werkzaamheden rondom kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg of wat deze werkzaamheden voor u betekenen? Kijk dan op www.a2maastricht.nl/meerssenerweg of klik hier.