WERKEN AAN DE (SNEL)WEG

Meer weten?

De werkzaamheden tussen Oeslingerbaan en Europaplein gaan het hele jaar door. Meestal kan verkeer doorrijden, maar hinder is onvermijdelijk: niet alleen door versmalde rijbanen, maar ook door afsluitingen en omleidingen. We hebben de werkzaamheden daarom hier voor u op een rijtje gezet.

Let op:

Afrit Randwyck/Oeslingerbaan is vanaf vrijdag 2 mei volledig tweebaans, maar die extra ruimte voor automobilisten gebruiken we nog niet. Want tussen Europaplein en Geusselt bevindt zich immers de tijdelijke N2, langs de tunnelbouwkuip. Op de versmalde rijbanen is geen ruimte voor extra verkeer. Pas als de A2-tunnel in gebruik wordt genomen, kan verkeer van en naar de Oeslingerbaan gebruikmaken van de extra rijstrook.

Navigatie uit!

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem? Vergeet dan niet om dit uit te zetten zodra de borden dat aangeven. Want de verkeersituatie tussen Europaplein en Oeslingerbaan verandert voortdurend. Omleidingsroutes worden aangegeven met gele borden.

OVER 7 DAGEN...

Geplaatst op 25 april 2014

Gaat afrit Randwyck/Oeslingerbaan (afrit 55) weer open voor verkeer. Aan de vier weken durende afsluiting komt in de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 mei een einde. Die nacht gaat niet alleen afrit Randwyck / Oeslingerbaan open, maar schuiven we verkeer op de N2 – richting Luik – op naar de buitenberm. Zo maken we ruimte vrij voor de volgende fase van het wegwerk tussen Oeslingerbaan en Europaplein en werken we tot maandag 19 mei door in de middenberm van de N2.
Avond- en nachtwerk
In de avond en nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 mei richten we de nieuwe verkeerssituatie tussen Oeslingerbaan en Europaplein in. In de avonduren – van 20.00 tot 00.00 uur – sluiten we eerst toerit Luik af. Omstreeks middernacht gaat de toerit weer open, net als afrit Randwyck/Oeslingerbaan. Maar dan zijn we er nog niet, want vervolgens werken we verder aan de N2, tussen Europaplein en Oeslingerbaan. Automobilisten richting Luik moeten – van middernacht tot 06.00 uur – rekening houden met een afsluiting van de N2 ter hoogte van de John F. Kennedysingel. Tijdens de werkzaamheden en afsluitingen wordt verkeer omgeleid met gele borden.

In de ochtend van vrijdag 2 mei – vanaf 06.00 uur – kan alle verkeer weer gewoon doorgaan, óók via afrit Randwyck/Oeslingerbaan. Kijk voor actuele verkeersinformatie en omleidingsroutes op www.maastrichtbereikbaar.nl.
Vragen en antwoorden
De werkzaamheden tussen Oeslingerbaan en Europaplein gaan het hele jaar door. Meestal kan verkeer doorgaan, maar hinder is onvermijdelijk: niet alleen door versmalde rijstroken, maar ook door afsluitingen en omleidingen. Klik hier voor vragen en antwoorden met betrekking tot de werkzaamheden tussen Oeslingerbaan en Europaplein.
Fotografie: Frans Senden