N2 TUSSEN EUROPAPLEIN EN GEUSSELT

NACHTWERK EN WEGAFSLUITINGEN VAN 28 TOT 30 JANUARI

Geplaatst op 24 januari 2013

In de avond en nacht van maandag 28 op dinsdag 29 januari (18.30 - 07.00 uur) voert Avenue2 een spoedreparatie uit aan het asfalt op de N2 bij kruispunt Scharnerweg. Het gaat dan om de rijbaan Luik-Eindhoven. Hier is op twee plekken sprake van schade aan het wegdek: ter hoogte van de Gemeenteflat én ter hoogte van Oranjeplein.
 
Wegafsluitingen N2 en Scharnerkruising
Om de herstelwerkzaamheden te kunnen uitvoeren, zijn in de avond en nacht van maandag 28 op dinsdag 29 januari tussen 18.30 en 07.00 uur wegafsluitingen nodig:
  1. afsluiting van de N2 rijrichting Luik - Eindhoven tussen Europaplein en Geusselt.
  2. afsluiting van kruispunt Scharnerweg voor oost-westverkeer en vice versa (verkeer van Scharn naar Wyckerpoort en andersom). (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel oversteken. 

auto

Omleidingen nacht 28-29 januari (18.30 - 07.00 uur*)


Voor verkeer richting Eindhoven én voor verkeer richting Scharn en Wyckerpoort gelden omleidingsroutes. Volg de gele borden. Of kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl.

N2 richting Eindhoven
Omleiding via de Akersteenweg, Vijverdalseweg en Terblijterweg.

Verkeer vanuit het oosten (Scharn) richting westen (Wyckerpoort)
Omleiding ter hoogte van de Sibemaweg via de Dr. Nevenstraat – Akersteenweg – John F. Kennedysingel.

Verkeer vanuit het westen (Wyckerpoort) richting oosten (Scharn)
Omleiding ter hoogte van de Wilhelminasingel/Limburglaan via de John F. Kennedysingel – Akersteenweg - Dr. Nevenstraat – Sibemaweg.
Openbaar vervoer
Tijdens de afsluiting vervallen de bushaltes Scharnerweg, Oranjeplein, Koningsplein en Frankenstraat. Tijdelijke haltes worden ingelast bij de rotonde Scharnerweg / Sibemaweg. Meer informatie? Kijk op de website van Veolia Transport. Hier vindt u ook de omleidingsroutes die bussen rijden.

Hinder voor omwonenden
Omdat voor de asfaltreparaties machines worden ingezet, kunnen omwonenden overlast ervaren. Met name het opbreken van asfalt (frezen) in de avond/nacht zorgt voor geluidshinder. Zeker omdat er dan minder omgevingsgeluid is. Bouwlampen worden zoveel mogelijk op het werk gericht.

Nachtwerk en wegafluitingen 29 op 30 januari
Ook een dag later - in de avond en nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 januari - wordt gewerkt, en gelden wegafsluitingen. Het gaat dan om geplande werkzaamheden.
*Planningen kunnen veranderen. Genoemde tijden zijn volgens huidige inzichten, bij benadering en afhankelijk van de voortgang van het werk.