Jim McConnell en Sonja Berkes Jim McConnell en Sonja Berkes

STOOM AFBLAZEN VOOR HET GOEDE DOEL

Geplaatst op 29 mei 2013

Héél af en toe moeten ook de A2-medewerkers even stoom afblazen. En hoe kan dat beter dan met een voetbalwedstrijd in het Geusseltstadion? In oktober 2010 daagden bouwer Avenue2 en opdrachtgever projectbureau A2 Maastricht elkaar voor de eerste keer sportief uit. Avenue2 ging er toen met de 3-0 winst vandoor.

Revanchewedstrijd
Gisteren, dinsdag 28 mei, kregen de medewerkers van projectbureau A2 Maastricht dan eindelijk de kans om revanche te nemen. Dat werd opnieuw een zinderende wedstrijd, totdat een felle regenbui roet in het eten gooide. Bij een stand van 3-3, werd besloten de wedstrijd te beëindigen met penalty’s. De eindstand: 4-3. Deze keer in het voordeel van het projectbureau A2 Maastricht.
Een uitdaging!
De voetbalwedstrijd werd voorafgegaan door een uitdaging voor het goede doel. Hoofduitvoerder Jim McConnell daagde team Communicatie uit om 500 euro in te zamelen voor ‘Resto vanHarte’. Als tegenprestatie zou Jim zingen op de middenstip van het Geusseltstadion. En die uitdaging namen wij graag aan! Een inzamelingsactie onder de medewerkers van Avenue2 en projectbureau A2 Maastricht leverde het benodigde bedrag al snel op. En, nadat wij het ingezamelde geldbedrag aan Sonja Berkes, manager van Resto vanHarte, hadden overhandigd, liet Jim McConnell een prachtige uitvoering van het onofficiële Ierse volkslied ‘Danny Boy’ horen.
De missie van ‘Resto vanHarte’
Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en biedt een plek in Wittevrouwenveld waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. In het Trefcentrum aan de Edisonstraat organiseert Resto VanHarte lekkere en betaalbare driegangendiners voor wijkbewoners met diverse achtergronden. Iedereen is welkom! De gemeenschappelijke eettafel is bij uitstek de plek om met elkaar in gesprek te gaan en iets te ondernemen. Regelmatig zijn er bijzondere evenementen die naast de maaltijd gratis worden aangeboden zoals culturele thema's, zang- en dansavonden en voorlichting over verschillende interessante onderwerpen. Zo brengt Resto VanHarte elke woensdag en vrijdag mensen met elkaar in contact en extra dynamiek in Wittevrouwenveld. Reserveren kan via de website: www.restovanharte.nl.