KRUISDONK

Nachtwerkzaamheden

Meer weten? Klik dan snel verder!

Herinrichting Kruisdonk
Verbindingsweg
Afsluiting Ambyerweg


Uitgesteld

Vanwege de weersvoorspellingen, zijn de totale werkzaamheden
uitgesteld naar de reserveavond- en nacht van woensdag 11 op donderdag 12 juni.

Omwonenden

Omdat met machines wordt gewerkt, kunnen omwonenden geluidsoverlast ervaren. Het verwijderen van de tijdelijke vangrails gebeurt met een vrachtauto met telekraan, die zich vooral bij de Ambyerstraat-Noord op korte afstand van de woningen bevindt. Maar ook het frezen van asfalt op de vrijgekomen rijbanen van de A2.

NACHTAFSLUITING A79 MAASTRICHT - HEERLEN

Bijgewerkt op 10 juni 2014

In het noorden van Maastricht werkt Avenue2 aan de verknoping van de A2 en A79 én aan de directe aansluiting tussen de autosnelwegen en industrieterrein Beatrixhaven. Zo ook in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 juni. 

Let op: vanwege de weersvoorspellingen, zijn de werkzaamheden uitgesteld naar de reserveavond- en nacht van woensdag 11 op donderdag 12 juni. Kijk voor actuele berichtgeving steeds op www.a2maastricht.nl.

Avond- en nachtwerk
In de avond en nacht van 11 juni (20.00 uur) op 12 juni (06.00 uur) worden verschillende werkzaamheden op de A2 en A79 tussen fiets- en voetgangersbrug de Groene Loper en het viaduct bij de Ambyerweg uitgevoerd. Zo worden de tijdelijke vangrails en tijdelijke verlichting weggehaald, omdat deze niet meer nodig zijn. Bij de splitsing van de A2 en A79 vindt asfaltwerk plaats voor het aanpassen van het puntstuk; dat is het witte vlak op de plek waar beide autosnelwegen uit elkaar gaan. En ook het inzaaien van de bermen gaat in dezelfde avond en nacht mee.
Daarnaast voeren we tijdens dezelfde nacht ook nog asfalteringswerkzaamheden uit op de vrijgekomen rijbanen van de A2 waar in de toekomst de afrit naar de Beatrixhaven komt. Tot slot brengen we de markering aan.
Schematische weergave van de werklocaties. Schematische weergave van de werklocaties.

auto

Afsluitingen en omleidingen


Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, is de A79 richting Heerlen ter hoogte van de splitsing A2/A79 bij knooppunt Kruisdonk van woensdag 11 juni 20.00 uur tot donderdag 12 juni 06.00 uur afgesloten. Volg de omleidingen, die worden aangegeven met gele borden.

  • Verkeer komende vanuit Maastricht richting Valkenburg wordt bij kruispunt Geusselt omgeleid naar oprit 1 Bunde A79.
  • Vrachtverkeer en verkeer richting Heerlen/Aken wordt omgeleid via de A2, knooppunt Kerensheide en A76.
  • Verkeer op de A2 richting Eindhoven kan gewoon doorrijden, maar moet wel rekening houden met een rijstrookafzetting.

Kijk voor actuele verkeersinformatie op www.maastrichtbereikbaar.nl.