GEUSSELT

Brug Wielerbaan

WIELERBAAN AFGESLOTEN TOT NAJAAR

Geplaatst op 19 juni 2015

Het was één van de grootste hinderklussen van vorig jaar én van dit jaar: de afsluiting van de Severentunnel. Ruim 7 maanden - meer dan 200 dagen - moest verkeer tussen Amby en Nazareth een andere route volgen. Maar sinds 1 mei kunnen auto’s, (brom)fietsers en voetgangers hier weer oversteken. 
 
Tijdens de afsluiting van de Severentunnel konden (brom)fietsers en voetgangers oversteken via de Wielerbaan, de fietsbrug tussen Geusselt en Landgoederenzone. In het najaar van 2014 ging de Wielerbaan namelijk vervroegd open, nog voordat de definitieve verharding en aankleding gereed was. Nu de Severentunnel weer open is voor alle verkeer, is het tijd om ook bij de Wielerbaan de (rest)puntjes op de i zetten. In tegenstelling tot eerdere berichten gaan we hier al snel mee aan de slag: vanaf maandag 11 mei. Voetgangers en (brom)fietsers moeten tot in het najaar van 2015 weer als vanouds oversteken via de Severentunnel.

auto

Let op!


Op dit moment zijn de mannen van GWW druk bezig met het aanleggen van het fietspad tussen de brug en de Meerssenerweg. Hierdoor is het soms nodig de aansluiting van het fietspad op de Meerssenerweg tijdelijk af te sluiten. Voetgangers en (brom)fietsers worden dan met gele bebording omgeleid.
Fotografie: Aron Nijs