FIJNE FEESTDAGEN!

Geplaatst op 21 december 2015

Ook afgelopen jaar kregen we veel reacties op onze werkzaamheden. Menigeen volgt onder andere A2 Actueel, is geabonneerd op de voortgangsberichten, leest deze stadskrant of bezocht de Dag van de Bouw. De waardering voor de logistieke en technische aanpak doet ons goed. Maar… bouwen betekent ook overlast voor omwonenden en weggebruikers. Wij willen daarom iedereen bedanken voor het begrip en de medewerking!

Voor de meesten van ons is de kerstvakantie inmiddels begonnen. Maar bij A2 Maastricht geldt dat niet voor iedereen: een deel van de mannen en vrouwen werkt namelijk ook rondom de feestdagen gewoon door. Omwonenden merken daar weinig van, want de meeste werkzaamheden vinden in de tunnelbuizen en Dienstengebouwen plaats. Daar zijn nog een aantal restklussen achtergebleven die in de vakantie prima opgepakt kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld het schilderen van vloeren in de Dienstengebouwen. Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag ligt ook in de tunnelbuizen en Dienstengebouwen het werk stil.

Bereikbaarheid informatiecentrum 
Lang niet iedereen bij A2 Maastricht werkt in de kerstvakantie door: zo is het Informatiecentrum van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari gesloten. Op dinsdag 5 januari zijn we van 12.00 tot 17.00 uur weer open voor publiek. Met vragen kunt u in de tussentijd terecht bij de Servicelijn Maastricht Oost, via 043 – 350 7150 of www.a2maastricht.nl/servicelijn. Houdt u er wel rekening mee dat wij met een beperkte bezetting doorwerken in deze twee weken. Het beantwoorden van informatievragen (vragen zonder spoed) duurt daarom langer dan anders.
Fotografie: Bjorn Vink