TUNNELWEEKEND

29 en 30 oktober 2016

'A2-TUNNELRUN FOR CHARITY' ONDERDEEL VAN TUNNELWEEKEND

Geplaatst op 12 augustus 2016

Voordat de tunnel stapsgewijs in gebruik genomen wordt, willen we u graag nog een laatste keer ontvangen op een bijzondere locatie. Dat doen we op zaterdag 29 en zondag 30 oktober bij het Europaplein. Tijdens een heus 'Tunnelweekend' kunt u samen met familie, vrienden en kennissen nog één keer een kijkje komen nemen.
 
Programma in de maak
Op dit moment zijn we nog aan het puzzelen om het programma voor het Tunnelweekend rond te krijgen. Langzaam maar zeker krijgt het programma steeds meer vorm. Zo lieten we u vorige maand al weten dat we samen met Maastricht Bereikbaar en de Fietsersbond Maastricht een fietsroute door de onderste tunnelbuizen organiseren. 
 
Sponsorloop
We lichten nog een tipje van de sluier op. Tijdens het tunnelweekend bieden we u op zondagochtend 30 oktober de laatste mogelijkheid de beentjes te strekken in de A2-tunnel. Samen met Atletiek Maastricht/Maastricht Running Tours en het Toon Hermans Huis organiseren we een 'A2-Tunnelrun for Charity' als onderdeel van het programma. De opbrengst van deze sponsorloop gaat naar het Toon Hermans Huis. 

Wilt u meedoen of meer weten? Dan nog eventjes geduld. Wij houden u op de hoogte via onze voortgangsberichten en deze website.