RIJKSWATERSTAAT - A2 MAASTRICHT - MAASTRICHT BEREIKBAAR

HOE HOUDEN WIJ U OP DE HOOGTE?

Geplaatst op 20 december 2016

Rijkswaterstaat: rijkswegen en tunnel

Rijkswaterstaat is nu aan zet voor het dagelijks reilen en zeilen in de Koning Willem Alexandertunnel en de rijkswegen van en naar de tunnel. Oók als het gaat om informeren en beantwoorden van vragen en/of meldingen van weggebruikers. Heeft u vragen over de Koning Willem Alexandertunnel? Of wilt u meer informatie over de A2 of de werkzaamheden op de snelwegen rond Maastricht? Neem dan contact op met de Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 of kijk op www.vananaarbeter.nl.
Met onze communicatiemiddelen van A2 Maastricht zullen we de eerste maanden de berichtgeving van Rijkswaterstaat blijven ondersteunen.   

A2 Maastricht: projectinformatie

Sinds de ingebruikname van de koning Willem Alexandertunnel blijft A2 Maastricht weggebruikers en omwonenden via www.a2maastricht.nl en www.mijngroeneloper.nl informeren over de bovengrondse herinrichting. Maar ook over de afbouw van het totale verkeerssysteem voor A2 Maastricht. Neem bij vragen of meldingen als vanouds contact op met de Servicelijn Maastricht Oost via 043 – 350 71 50 of servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl.

Maastricht Bereikbaar: reisinformatie

Voor actuele reisinformatie, afsluitingen en omleidingsroutes kunt u terecht bij Maastricht Bereikbaar. Kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl voor meer informatie. Of bel naar de klantenservice via 043 – 799 94 09.