ZOMER BIJ A2 MAASTRICHT

Communicatie A2 Maastricht / Groene Loper na 1 juli 2018

Nu niet alleen de tunnel is overgedragen aan de beheerder (Rijkswaterstaat), maar ook de Groene Loper (aan de gemeente Maastricht), blijft Projectbureau A2 Maastricht u op kleinere schaal informeren. Transitie Maastricht-Oost gaat door. Lees meer.

ZOMER BIJ A2 MAASTRICHT

Geplaatst op 11 juli 2018

Tijdens het grootste deel van de bouwvak (vanaf 23 juli) ligt het werk van Avenue2 stil. In het Geusseltpark wordt weer gewerkt vanaf 6 augustus. Andere werkzaamheden gaan een week later weer van start.

Welke werkzaamheden gebeuren nog?

Half juni is het openbaar gebied tussen Geusselt en Europaplein overgedragen aan de gemeente Maastricht. Het meeste werk voor Avenue2 zit erop. Hier en daar verrichten de bouwers nog een aantal afrondende werkzaamheden. In het Geusseltpark is Avenue2 bezig met de laatste klus om de Groene Loper compleet te maken: de aanleg van een brug over de Geusseltvijver.

Voorbereidingen eerste 120 woningen van start

Ballast Nedam Development is bezig met de voorbereidingen voor de eerste 120 woningen tussen de Prof. Cobbenhagenstraat en Prof. Quixstraat en aan de overkant van de Lourdeskerk (vanaf de Voltastraat tot aan de voormalige boksschool). Lees hier meer.

Foto: Fred Berghmans - mei 2018