Deze 3 heren laten u in de documentaire het uitvoeringsgebied van A2 Maastricht zien Deze 3 heren laten u in de documentaire het uitvoeringsgebied van A2 Maastricht zien

DOCUMENTAIRE A2 MAASTRICHT

De realisatie van de Groene Loper voor A2 Maastricht is een technisch ingewikkelde operatie midden in de stad. Opdrachtgever projectbureau A2 Maastricht en bouwer Avenue2 besteden veel aandacht aan communicatie met inwoners, weggebruikers, bezoekers en geïnteresseerden. Zo maken we onder andere samen met L1 wekelijks een eigen journaal: A2 Actueel. En nu is er ook een eerste documentaire gemaakt die laat zien hoe ver het werk is gevorderd. Door de ogen van drie mannen uit het veld ziet u hoe Maastricht Oost verandert en hoort u hoe zij het vinden om mee te werken. Achter deze mannen staat een team van honderden vakmensen dat keihard werkt om planningen te halen. Hun inzet en vakmanschap dwingt steeds opnieuw respect af.

Terugblik
Graag nemen Bart, Berry en Johan u mee door het uitvoeringsgebied via de A2-documentaire. Heeft u de uitzending gemist op vrijdag 3 en/of zaterdag 4 januari? Op zondag 12 januari blikken we nog eens terug tijdens A2 Actueel na het nieuws op L1. Of bekijk onze documentaire hier:
Of kijk op www.l1.nl/a2.