TUNNELONTBIJTJE VOOR OMWONENDEN

Bedankt voor uw geduld!

TUNNELONTBIJTJE TIJDENS TUNNELWEEKEND

Geplaatst op 15 oktober 2016

Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober zijn bezoekers nog één keer van harte welkom op het bouwterrein bij Europaplein. Voor omwonenden – onze A2-buren – organiseren we een extra activiteit: een ontbijtje in de tunnelbuizen op zondagochtend 30 oktober.

Bedankt!

Het Tunnelontbijtje is bestemd voor omwonenden van A2 Maastricht. A2-buren kunnen zich aanmelden als zij met ons mee willen ontbijten. Zo bedanken wij al onze buren voor hun geduld tijdens de afgelopen (bouw)jaren van A2 Maastricht. Woont u ook dichtbij A2 Maastricht en wilt u mee-eten? Meldt u dan gerust aan voor deelname aan het tunnelontbijtje. Let op: er zijn niet meer dan 500 plaatsen beschikbaar en op = op!

LET OP: uiterste aanmelddatum: donderdag 27 oktober, 17:00 uur

Vroeg uit de veren

De genodigden moeten al vroeg uit de veren: de ontvangst is om 08.45 uur op het bouwterrein bij Europaplein (houd er rekening mee dat in de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober de wintertijd ingaat). Eerst serveren we het Tunnelontbijtje in het cateringpunt in de bovenste (N2) tunnelbuizen. Daarna leiden we belangstellenden rond door de bovenste tunnelbuizen.