VRAAG EN ANTWOORD

Verkeersbrug Voltastraat voor alle verkeer

VRAAG EN ANTWOORD: VERKEER

Verkeersbrug Voltastraat voor alle verkeer

Hoe wordt verkeer omgeleid tijdens de afsluiting van de oversteek Voltastraat - Professor Cobbenhagenstraat?
Automobilisten
Automobilisten moeten, van maandag 16 september tot donderdagochtend 7 november, rekening houden met een omleidingsroute via kruispunt Scharnerweg.

Bromfietsers
Van maandag 16 september tot donderdagochtend 7 november worden ook bromfietsers omgeleid via kruispunt Scharnerweg.
Voetgangers en fietsers
Voetgangers en fietsers steken van maandag 16 september tot donderdagochtend 7 november gelijkvloers over bij kruispunt Scharnerweg. Ongelijkvloers oversteken kan via de tijdelijke bruggen, bij de Frankenstraat en de Burgemeester Bauduinstraat.
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer ondervindt geen hinder door de afsluiting van de oversteek Voltastraat – Professor Cobbenhagenstraat. Hier steken immers geen bussen over. Wilt u per bus naar Wyckerpoort-Noord reizen? Dan neemt u buslijn 2. Voor een bestemming in Wittevrouwenveld neemt u buslijn 3.
Ondervindt verkeer op de N2/A2 hinder door de afsluiting van de oversteek Voltastraat - Professor Cobbenhagenstraat?
Verkeer op de N2/A2 kan gewoon doorgaan tijdens de afsluiting van de oversteek Voltastraat – Professor Cobbenhagenstraat. Maar soms moet ook verkeer op de N2/A2 's avonds en 's nachts rekening houden met omleidingen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de eerste avond en nacht van de afsluiting: van maandag 16 op dinsdag 17 september. Dan plaatsen we onder andere barriers langs het werkterrein. Tussen 20.00 en 06.00 uur rijdt verkeer richting Luik via één rijbaan. Verkeer richting Eindhoven wordt omgeleid via de Akersteenweg > Vijverdalseweg > Terblijterweg. Via onze website en Voortgangsberichten houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte van avond- en nachtwerk op en rond de N2/A2. Kijk voor actuele reisinformatie op de website van Maastricht Bereikbaar.
Waar kan ik een kaartje vinden van de omleidingsroutes?
Op onderstaande afbeelding ziet u in één oogopslag de omleidingsroutes voor alle verkeer van Wittevrouwenveld naar Wyckerpoort-Noord en andersom. Download de flyer of haal deze op bij één van de winkels of bedrijven in de omgeving van de Voltastraat – Professor Cobbenhagenstraat.
Fotografie: Peter Wijnands