PARTNERS VAN HET TUNNELWEEKEND AAN HET WOORD

A2-Tunnelrun for Charity

De organisatoren van A2-Tunnelrun for charity kwamen op 16 september alvast op locatiebezoek. De organisatoren van A2-Tunnelrun for charity kwamen op 16 september alvast op locatiebezoek.
“Elke stap die je tijdens de A2-Tunnelrun for Charity zet, is een stap voor UNICEF en de Yellow Kinderclub van het Toon Hermans Huis Maastricht. Bij de Yellow Kinderclub kunnen kinderen en jongeren onder professionele begeleiding van twee creatieve therapeuten elke vrijdagmiddag gratis deelnemen aan uiteenlopende ontspannende, creatieve en sportieve activiteiten. Doelstelling is om de kinderen te helpen met het verwerken van ervaringen over kanker in hun directe omgeving of bij hunzelf. Het Toon Hermans Huis Maastricht is alle betrokken partijen dankbaar voor hun steun tijdens de A2-Tunnelrun for Charity. Een uniek evenement in een prachtige tunnel waar we als stad zeker trots op mogen zijn."

- Melanie Frederiks, directeur van het Toon Hermans Huis Maastricht
“De Tunnelrun for Charity is een geweldig initiatief om zowel omwonenden, sportievelingen en kinderen bij elkaar te brengen, met het oog op twee goede doelen.
Op deze manier kunnen we kinderen enthousiasmeren om sportief bezig te zijn en leveren ze bovendien een belangrijke bijdrage aan het werk van UNICEF”

- Cécile Odekerken - UNICEF
‘Sportiviteit middels een uniek event onder de aandacht brengen bij kinderen en volwassenen, met uiteindelijk een mooie donatie aan de goede doelen, dat is de A2 Tunnelrun for Charity! Het geeft mij een energieboost om onderdeel te mogen zijn van deze organisatie.”

- Ellis Visser - Healthtastic (communicatie A2-Tunnelrun for Charity)

Maastricht Bereikbaar

Maastricht Bereikbaar in actie tijdens de ingebruikname van het eerste stuk Groene Loper op 22 mei 2016 Maastricht Bereikbaar in actie tijdens de ingebruikname van het eerste stuk Groene Loper op 22 mei 2016
"Maastricht Bereikbaar en de bouw van de A2-tunnel zijn nauw aan elkaar verbonden. Gedurende de bouw zet Maastricht Bereikbaar samen met vele partners in op het beperken van hinder, het bieden van reisalternatieven zoals fiets of e-bike en het bieden van actuele reisinformatie. Wat is er dan mooier om mensen nog eenmalig de kans te geven om te fietsen door de tunnel. Een unieke ervaring die we graag in samenwerking met A2 Maastricht aanbieden."

- Katya Ivanova, programmamanager Maastricht Bereikbaar
NIEUW: Joost Beenker van Maastricht Bereikbaar nodigt u uit
voor de fietstocht