De Groene Loper en rotonde Scharnerweg (april 2018). © Aron Nijs

Disclaimer

Dit is de officiële kenniswebsite van A2 Maastricht: een uitgebreide verslaglegging van de aanloop naar en realisatie van het totaalplan de Groene Loper. De website is ingericht als informatiebank en naslagwerk voor betrokkenen, studenten, scholieren, vakgenoten en geïnteresseerden. Zo kan iedereen nog eens terugblikken, blijft kennis behouden en bieden we handvatten voor (medewerkers van) andere infraprojecten. 

Deze website doet verslag van werkzaamheden, mijlpalen en gebeurtenissen in het verleden. Dit betekent dat de informatie niet actueel gehouden wordt. Hoewel de inhoud van deze website zorgvuldig is samengesteld, bieden we geen garantie voor de nauwkeurigheid en volledigheid daarvan, of van websites waarnaar wordt doorverwezen. Projectbureau A2 Maastricht aanvaardt dan ook geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid. Komt u informatie tegen die niet correct is? Ontbreekt er een copyright-vermelding? Of heeft u vragen over deze website? Stuur dan een e-mail naar info@a2maastricht.nl.

Copyright

Via deze kenniswebsite willen we alle waardevolle kennis rondom het project A2 Maastricht delen met geïnteresseerden. Op alle inhoud (denk aan foto's, teksten, schema's, video's, documenten en downloads) rust echter auteursrecht. Dit betekent dat deze elementen niet zomaar gebruikt, gekopieerd of gepubliceerd mogen worden. Wilt u toch iets van deze website gebruiken, bijvoorbeeld in een presentatie of verslag? Neem contact met ons op via info@a2maastricht.nl.

 

Top